outlet verkoop informatie

Openingstijden

De bert plantagie outlet in Cuijk is iedere zaterdag geopend van 10:00 uur – 15:00 uur. Elke woensdag vanaf 9:00 uur is het actuele aanbod van de bert plantagie outletstore te zien op de website.

Producten

In de outletstore van bert plantagie kunt u b-producten aanschaffen. Dat zijn bijvoorbeeld modellen die al geruime tijd in een showroom hebben gestaan of -licht- beschadigd zijn. Ook kan het zijn dat u er een uniek exemplaar aantreft, een prototype, dat door onze productontwerpers is gemaakt. Alle producten zijn voorzien van een aangepaste consumenten verkoopprijs. Op de genoemde prijzen geldt geen extra korting.

Actueel aanbod

Het actuele aanbod van de outletstore is elke woensdag vanaf 9:00 uur te vinden op www.bertplantagie.nl/outlet. Het is niet mogelijk artikelen uit de bert plantagie ouletstore telefonisch te reserveren. Er kunnen geen producten uit de reguliere collectie -bij-besteld worden. Voor de aanschaf hiervan verwijzen wij u graag naar de dichtstbijzijnde bert plantagie dealer.

Afhalen en bezorgen

Aangeschafte meubels kunnen afgehaald worden op zaterdag tussen 10:00 en 15:00 uur. Wanneer u transportdekens nodig mocht hebben, zijn deze verkrijgbaar voor 5 euro per stuk. Wanneer u uw meubels door ons wilt laten bezorgen, houdt u dan ongeveer rekening met een levertermijn van 3 weken. Meubels die u later op wilt komen halen, kunnen wij 2 weken voor u opslaan. Na deze twee weken brengen wij €25 per week in rekening. Op de producten die worden aangeschaft in de bert plantagie outletstore geldt geen garantie. Afrekenen kan contant of met pin op het moment van de aankoop. Bij de outletstore bert plantagie is het ook mogelijk om uw producten te laten bezorgen. De kosten bedragen 60 euro voor een afstand van minder dan 50 kilometer en 95 euro vanaf 50 kilometer.